Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων

Σας ενημερώνουμε ότι οι επιστροφές γίνονται αποδεκτές , για όλες τις κατηγορίες των προϊόντων μας που διατίθεται στο aggelography.gr, εφόσον οι επιστροφές αυτές πραγματοποιούνται, εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνίας παραλαβής τους και υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα επιστρέφονται άθικτα.(π.χ να μην έχουν φθορές, να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα του.)

Μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν στην έδρα του φυσικού μας καταστήματος.

Διεύθυνση:
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ «ΑΓΓΕΛΟΣ», ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 29Γ, ΒΟΛΟΣ, Τ.Κ 38334.

Αφού συσκευάσετε το προϊόν, εσωκλείστε το παραστατικό πώλησης καθώς και το σχετικό έγγραφο υπαναχώρησης και στείλτε το προϊόν με δικό σας κόστος μεταφοράς.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, το aggelography. gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Αν κάποιος πελάτης αρνηθεί να παραλάβει τα προϊόντα που παρήγγειλε, για δύο συνεχόμενες φορές, χωρίς σοβαρή αιτιολογία, Το aggelography.gr έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί άλλη παραγγελία του συγκεκριμένου πελάτη.

Έλεγχος και Επιστροφή Χρημάτων

Εφόσον το προϊόν παραληφθεί από εμάς, ελεγχθεί και διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το είχατε εξοφλήσει εντός 14 ημερών.
Στην περίπτωση που η εξόφληση του τιμήματος έχει γίνει με αντικαταβολή, προκειμένου να σας επιστραφεί το εν λόγω ποσό, θα πρέπει να μας υποδείξετε έναν Τραπεζικό λογαριασμό (αποστέλλοντας αποδεικτικό ότι είστε ο δικαιούχος αυτού) στον οποίο θα γίνεται με κατάθεση η επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος.
Εξαιρέσεις του δικαιώματος Υπαναχώρησης
Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει για τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με τις δικές σας προδιαγραφές.

Ελαττωματικό Προϊόν

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι ελαττωματικό, το aggelography. gr θα πρέπει να ενημερωθεί εντός 24ώρου από την ημερομηνία και ώρα παραλαβής της παραγγελίας από το πελάτη στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 24210 47211 , ώστε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση προϊόντος με έξοδα της εταιρείας ή επιστροφή των χρημάτων σας συμπεριλαμβανομένων και τα έξοδα αποστολής.

Επιστροφή λόγω λάθους προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι λάθος, λανθασμένης ποσότητας προϊόντων ή λανθασμένη τιμολόγηση το aggelography. gr θα πρέπει να ενημερωθεί από το πελάτη στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 2421047211, ώστε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση προϊόντος με έξοδα της εταιρείας ή επιστροφή των χρημάτων σας συμπεριλαμβανομένων και τα έξοδα αποστολής.

Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί προς αποστολή.
Αντιμετώπισης παραπόνων πελατών
Το εξειδικευμένο προσωπικό του aggelography. gr, βρίσκεται δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή πριν και μετά την παράδοση των προϊόντων μας, έτοιμο να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και απορία. Στο τηλ. 2421047211, με e-mail στο [email protected] ή αυτοπροσώπως στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο